Main menu
Second Menu

За нас

Арбилис е организатор на най-големите в България научни медицински форуми и конференции – национални и регионални. Спокойно можем да кажем, че практически няма български лекар, който да не е посетил поне един наш форум. За десетте ни години история на нашите форуми са присъствали над 26 хиляди български лекари. Лектори са били над 400 български и световни авторитети в областта на практическата и научна медицина. Арбилис има над 270 реализирани проекта.

Арбилис издава специализираните периодични издания „Наука Кардиология”, „Наука Пулмология”, „Наука Ендокринология”, „Наука Диететика“, „Наука Инфектология/Паразитология“ и „Наука Фармакология“. На страниците на списанията се предоставя както площ за имиджови реклами, така и място за публикуване на  статии по съответните тематики.

Арбилис предлага изготвяне на рекламни проекти и изработване на печатни рекламни и информационни материали (проспекти, брошури, дипляни, плакати, репринти (оригинални и преводни), изработване на фирмени канцеларски материали (папки, бланки, визитки, пликове за писма, формуляри, стикери, печати и др.), изработване на рекламни сувенири (химикалки, тефтерчета, запалки, гумички, и др.).

Арбилис предлага продуктов ПР, корпоративни комуникации, персонален ПР, кризисни комуникации, връзки с медиите, мониторинг, проучвания, изготвяне на ПР стратегии и консултации. Нейните специалисти работят за осъществяването на ефективна комуникация с различните таргет групи, както и за създаването на позитивно отношение към фирмите, стоки и услуги като организира и провежда много и различни видове прояви. Цените за PR дейностите се определят като сума от цената на подбраните от нас подизпълнители (ако има такива) и 10 % организационни. При желание от Ваша страна бихме могли да изготвим точна оферта по зададени от Вас параметри за определена PR услуга.

С удоволствие ще Ви отменим в организирането на следните дейности:

– Техническо и научно организиране на конгреси, конференции, форуми, лекционни курсове, фирмени семинари и др.

– Организиране на национални, регионални, научни, образователни, информационни и др. кампании

– Организиране на фирмени обучения, обучителни срещи и курсове, тийм билдинги и други подобни прояви, предназначени за служителите от вашата фирма

– Корпоративна и продуктова реклама и организиране на цялостна маркетингова и/или рекламна стратегия

– Цялостна гама от PR услуги – организиране на презентации, пресконференции, промоции и др.

– Организиране на развлекателни партита, коктейли, концерти и др.

– Организиране на специален кетеринг за Вашите клиенти с отпечатване на корпоративен или продуктов знак на кутиите и приборите

– Декорация на зали, ресторанти, офис помещения и др. с балони, цветя, транспаранти и др.

– Организиране на мейлинг

– Изготвяне на проекти и изработване на печатни рекламни и информационни материали (проспекти, брошури, дипляни, плакати, репринти (оригинални и преводни) от водещи български и чуждестранни научни издания, каталози, покани, листовки, календари, бележници и др.

Изработване на фирмени канцеларски материали (папки, бланки, визитки, пликове за писма, формуляри, стикери, печати и др.)

• Изработване на рекламни сувенири (химикалки, тефтерчета, запалки, гумички, и др.).

Агенцията изпълнява поръчки както в голям, така и в ограничен тираж.

Компанията е лицензиран туроператор и туристически агент, предлагащ широк спектър от туристически услуги – опит, партньорство, качество и индивидуално отношение при организирането на пътуване, почивка, мероприятие с конкурентноспособни продукти. За това спомага наличието на прекрасен екип от специалисти.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.